Tudorel Trofin candidează independent pentru Consiliul Local Focșani

0
794

Tudorel Trofin, consilier local în funcție și fost viceprimar al Focșaniului, a anunțat astăzi că va candida indepedent pentru un loc de consilier local în CL Focșani, la alegerile locale din 5 iunie.

„Începând de astăzi, am demarat oficial campania scurtă de strângere de semnături de susținere a candidaturii independente pentru un mandat de consilier local în Focșani!
În următoarele două săptămâni, până la termenul limită, voi fi prezent cu precădere în zonele aglomerate ale orașului dar și în cartierele și parcurile Focșaniului unde vom avea ocazia să dialogăm despre situația actuală a orașului nostru și despre provocările următorului mandat electoral de patru ani.
Cele 800 de semnături de susținere și cele aproximativ 1500 de voturi sunt o provocare și pentru mine dar și pentru întreg spectrul politic, deoarece mandatele independente obținute în Consiliul Local Focșani au fost rarisime. Cu toate acestea, candidatura independentă a fost singura variantă acceptabilă!”, a anunţat Tudorel Trofin pe contul său de Facebook.

Tudorel Trofin s-a înscris în PNL la începutul anului 2000 și, de-a lungul timpului, a condus organizația de tineret, a făcut parte din conducerea națională a TNL, a fost președinte al organizației PNL Focșani și a ocupat postul de director al Direcției pentru Tineret și Sport Vrancea în guvernarea Tăriceanu.
În perioada 2012-2014 a fost viceprimar al Municipiului Focşani. Trofin, care a anunţat că îşi doreşte să candideze la funcţia de primar al municipiului, a anunţat că se retrage din partid după nominalizarea de către PNL la candidatura pentru primăria Focșani a omului de afaceri Ion Ștefan.