Trupa de Teatru Protha din Panciu, invitată la Gala Actorului Tânăr Amator

0

În perioada 02 – 04.12.2016 se desfășoară la Pitești cea de a doua ediție a Galei Actorului Tânăr Amator sub patronajul Teatrului „Alexandru Davila” Pitești, Teatrului pentru Toți și Trupa de Teatru Ad-Hoc. Juriul festivalului va fi prezidat de către regizorul Victor Ioan Frunză.
La acestă ediție a fost selectat să participe și spectacolul „Oscar și Tanti Roz” după Eric Emmanuel Schimdtt, in regia lui Cătălin Sfîrloagă, al Trupei de Teatru Protha din Panciu. Spectacolul va avea loc în ziua de sâmbătă 02 decembrie 2016, de la ora 18, la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.
Din distribuția spectacolului fac parte Bianca Carabă, Miruna Tutoveanu, Valentina Mănăilă, Diana Apostu, Ella Tătaru, Georgiana Cociorbă, Raluca Isac, Marius Ifrinca, Andrei Gheoca, Robert Grigoraș, Eduard Crucianu, Andrei Coroiu, Ionuț Popa, Bogdan Alban, George Cristea, Alexandru Stan și Ștefan Drăgan.
Participarea trupei la festivalul de la Pitești se face ca urmare a sprijinului acordat de către primarul Iulian Nica și Primăria Panciu.
Comunicat primit de la Trupa de Teatru Protha din Panciu