duminică, mai 26, 2024
AcasăAdministratieTrei posturi vacante de debutanți la DSP Vrancea

Trei posturi vacante de debutanți la DSP Vrancea

Direcția de Sănătate Publică Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

  • asistent medical debutant igienă și sănătate publică la Compartimentul de evaluare și promovare a sănătății – 2 posturi;
  • statistician debutant la Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile – Colectiv infecții nosocomiale și boli transmisibile prioritare HIV, TBC, ITS – 1 post.

Pentru participarea la concursul pentru ocuparea celor două posturi de asistent medical, cerințele specifice sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; diplomă de școală postliceală sanitară sau echivalentă ori diplomă de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997 în specialitatea igienă și sănătate publică; certificat de membru OAMGMAMR și /sau avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei în termen de valabilitate la data concursului; adeverință de participare la concurs eliberată de OAMGMAMR; nu se cere vechime în specialitatea studiilor. Cei care se înscriu la concursul pentru ocuparea postului de statistician are nevoie doar de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat. Nici în acest caz nu se solicită vechime în specialitatea studiilor.

Candidații trebuie să-și depună dosarele până pe data de 10 mai. Proba scrisă este programată pe 18 mai, iar interviul va fi pe 24 mai. Detalii se găsesc la: Direcția de Sănătate Publică Vrancea, Focșani, B-dul Gării, nr. 14, telefon: 2372.25.979, e-mail: dspvn@gmx.net.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu