sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăSocietateTrecem la ora de iarnă

Trecem la ora de iarnă

La noapte dăm ceasurile înapoi cu o oră. Astfel, ora 4.00 va deveni ora 3.00 iar 25 octombrie va fi cea mai lungă zi a anului.  Societatea de Transport Feroviar CFR Călători anunță că nu modifică mersul trenurilor iar circulația se va desfășura conform orarelor stabilite.

Astfel, trenurile de călători vor pleca din gările în care se formează conform orei de vară, până la ora 4,00. Trenurile care au ora de plecare din gările în care se formează după ora 4,00, vor pleca la orele programate în mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de iarnă.

În schimb, trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4,00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din mersul trenurilor, conform noii ore. Trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie.

De asemenea, între stațiile de frontieră trenurile vor circula după orarul din mersul de tren în vigoare pentru că și în statele vecine trecerea de la ora de vară la ora de iarnă se face în aceeaşi zi de duminică, 25 octombrie.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu