Transportatorii de lemne, prinși cu marfă mai multă decât în documente

0
502

La data de 02.09.2019, ora 20.00, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat în trafic o autoutilitară încărcată cu material lemnos, care era condusă de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Mera.  În urma verificărilor efectuate s-a constatat că materialul lemnos încărcat în autoutilitară nu corespundea cu cantitatea înscrisă în avizul de însoțire aferent.  În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale, precum și a confiscării cantității de material lemnos.

La data de 02.09.2019, ora 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au depistat pe raza orașului un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară, cu care transporta material lemnos. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că materialul lemnos încărcat în autoutilitară nu corespundea cu cantitatea înscrisă în avizul de însoțire aferent. În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată.

La data de 02.09.2019, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tulnici s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Câmpuri, s-a deplasat într-o pădure de pe raza comunei Tulnici, de unde ar fi tăiat ilegal și sustras nouă arbori nemarcați, din specia fag. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori. (IPJ Vancea)