TOP 50 video sloturi oferite de providerul GreenTube!

0
164

Universul jocurilor de noroc este mai mult decât plin de oportunități de toate felurile. Cazinourile își completează constant portofoliile și încearcă să aducă membrilor ultimele creații ale providerilor de top la nivel internațional. Dacă ești în căutarea unor titluri de excepție, la care să te distrezi, să ai parte de emoții și să ai și șanse de câștig, ia în conisderare păcănelele de la GreenTube. Poate ai auzit de acest furnizor, dar nu știi prea multe despre el?

Ei bine, el are în portofoliul său titluri legendare precum Book of Ra, Sizzling Hot, Plenty on Twenty, Lord of the Ocean, Dolphin’s Pearl, Ultra Hot și Lucky Lady’s Charm, dar nu numai. În următoarele rânduri vei putea să citești o prezentare generală a acestui provider, dar și care sunt cele mai cunoscute video slot-uri care îi aparțin.

Cine este furnizorul GreenTube?

Greentube este o companie austriacă fondată în anul 1998 și specializată în dezvoltarea și furnizarea de software pentru jocuri de noroc online. Ea este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din lume, fiind cunoscută pentru dezvoltarea unor creații inovatoare și de înaltă calitate. Acest provider este parte a grupului Novomatic, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de jocuri de noroc din lume. Compania operează sub licența autorităților de reglementare din mai multe jurisdicții importante, inclusiv Malta, Alderney, Gibraltar și Regatul Unit.

Portofoliul de jocuri al Greentube include peste 300 de titluri, care acoperă o gamă largă de genuri și tematici. Acestea includ sloturi, jocuri de masă, versiuni de bingo, dar nu numai. Multe dintre aceste jocuri sunt disponibile și în versiune mobilă, fiind optimizate pentru a fi jucate pe dispozitive mobile.

Una dintre cele mai populare serii de jocuri ale Greentube este seria de jocuri Novo Line. Această serie include unele dintre cele mai populare păcănele din lume, precum Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm. Aceste jocuri sunt disponibile în mai multe variante, inclusiv variante cu jackpot progresiv.

Greentube se concentrează pe oferirea de jocuri de înaltă calitate, care sunt create cu ajutorul celor mai avansate tehnologii. Compania investește constant în cercetare și dezvoltare, în vederea dezvoltării de titluri inovatoare, care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților săi.

În concluzie, Greentube este unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri pentru cazinouri online din lume, cu un portofoliu impresionant de jocuri de înaltă calitate și o gamă largă de servicii pentru cazinourile online. Compania este recunoscută pentru inovația și calitatea jocurilor sale, fiind un partener de încredere pentru operatorii din întreaga lume.

TOP +40 cele mai cunoscute păcănele online de la GreenTube

În afară de sloturile menționate anterior, providerul are foarte multe alte jocuri interesante. Majoritatea sunt disponibile inclusiv la cazinourile din România, așa că le poți încerca oricând dorești. În funcție de agenția la care îți faci cont, poți să experimentezi în versiunea de desktop sau de mobil a păcănelei. Iată o listă cu 43 de jocuri de la Greentube care sunt disponibile online și pe platformele virtuale licențiate de la noi din țară:

 1. Xtra Hot
 2. Fruit Sensation
 3. Fruits’n Sevens
 4. 4 Reel Kings
 5. African Simba
 6. Amazing Stars
 7. Autumn Queen
 8. Beetle Mania
 9. Big Catch
 10. Book of Ra Deluxe
 11. Captain Venture
 12. Chicago
 13. Cleopatra – Last of the Pharaohs
 14. Columbus
 15. Columbus Deluxe
 16. Diamond Link: Mighty Elephant
 17. Dragon’s Wild Fire
 18. Faust
 19. Firestarter
 20. Flamenco Roses
 21. Frogs Fairy Tale
 22. Golden Ark
 23. Golden Sevens
 24. Gorilla
 25. Haul of Hades
 26. Jackpot Crown
 27. Jester’s Crown
 28. Jolly Fruits
 29. Just Jewels Deluxe
 30. Katana
 31. King of the Pride
 32. King’s Jester
 33. Legends of the Seas
 34. Leonardo’s Code
 35. Lightning Wild
 36. Lovely Mermaid
 37. Lucky Lady’s Charm Deluxe
 38. Magic 81 Lines
 39. Magic Princess
 40. Marilyn’s Diamonds
 41. Mayan Moons
 42. Mega Joker
 43. Mystic Secrets

Aceste jocuri sunt disponibile pe numeroase platforme de cazinou online din România și pot fi jucate atât în modul demo, cât și în modul cu bani reali. Ține cont însă, pentru a te bucura de experiența de gambler, este extrem de important să îți desfășori activitatea responsabil, să investești asumat și echilibrat!