Tineri din Măicănești, arestați după ce au tâlhărit două femei

0
828

Două femei din Focșani au fost victimele infracțiunii de tâlhărie comise de doi tineri cu vârste de 15 și 18 ani. Astfel, sâmbătă seara, o femeie, de 58 ani, din municipiul Focşani a alertat poliția că în timp ce se deplasa pe strada Bucegi, doi tineri necunoscuţi au abordat-o, i-au smuls poşeta de pe umăr, după care au fugit.

În aceeași seară, la orele 21.15, o altă femeie de 74 ani, tot municipiul Focşani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe strada Miron Costin a fost deposedată de telefonul mobil şi de alte bunuri, de către doi tineri necunoscuţi.

“În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 18 ani și un minor în vârstă de 15 ani, ambii din comuna Măicănești, principalii bănuiți de săvârșirea faptelor. Prejudiciul cauzat de cei doi în valoare de aproximativ 1000 lei, respectiv 1600 lei, a fost recuperat în totalitate”, potrivit IPJ.

Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii, iar duminică Judecătoria Focşani a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.