Tichetele de vacanță emise în anii trecuți mai pot fi folosite pentru rezervări până la 30 iunie 2022

0
444
30 iunie este termenul până la care voucherele de vacanţă emise în anii precedenţi mai pot fi utilizate pentru rezervări. În perioada ianuarie – mai 2022 au fost emise vouchere de vacanţă în valoare de 190 de milioane de euro.
ANAT reaminteşte că voucherele de vacanţă pot fi utilizate exclusiv pentru vacanţe în România iar serviciile trebuie să conţină minim o noapte de cazare. Nu este permis să se achite cu vouchere de vacanţă servicii facturate altui beneficiar ci doar posesorului acestora.
Pachetul turistic cel mai complet se găseşte în agenţiile de turism licenţiate şi poate conţine, pe lângă cazare minim o noapte, şi servicii de masă, balneare, transport, programe turistice opţionale. ANAT solicită Guvernului să aplice cota zero de impozitare pentru voucherele de vacanță sau o formulă modernă de credit fiscal. Turiștii utilizează voucherele de vacanță pentru sejururi pe litoral, în Delta Dunării, în stațiuni balneare, în stațiuni montane, pentru city breakuri în orașe sau pentru circuite în țară. (sursa: Asociația Națională a Agențiilor de Turism)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentO nouă performanță istorică: David Popovici a câștigat a doua medalie mondială de aur, la doar 17 ani
Articolul următorÎn anul școlar 2022-2023 se va dubla numărul de unități în care se va derula Programul ”Masa caldă” pentru preşcolari și elevi