Suspecți de furt de motorină, unelte și echipamente, prinși cu ”obiecte delicte” în mașină

0
3451

Doi tineri din comuna Jitia au fost prinși de polițiști cu mai multe scule și echipamente în mașină. Acestea fuseseră furate și urmau a fi comercializate. Mașina cu cei doi suspecți a fost oprită în trafic de polițiștii Secției de Poliție Rurală Gugești marți seară, în urma unor informații privind ”operațiunile” acestora. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt și urmează să se stabilească întreaga activitate infracțională.

Potrivit localnicilor, în satele de la Valea Râmnicului s-ar fi dat mai multe lovituri. În ultimele luni, s-au înregistrat o serie de furturi de motorină, scule, fierăstraie mecanice, acumulatori, piese de schimb și alte unelte și echipamente, păgubiți fiind agenți economici și chiar Ocolul Silvic Dumitrești. Se pare că mașina cu cei doi suspecți a fost identificată marți seară de un pădurar, care i-ar fi urmărit și le-ar fi transmis informații oamenilor legii. Când au ajuns acasă la unul dintre suspecți, polițiștii au găsit mai multe bunuri anunțate ca furate.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedent1 Decembrie, Ziua Mondială de Combatere a SIDA: ”Acces egal la sănătate pentru toți!”
Articolul următorPatriarhul Daniel: Biserica poporului român a contribuit intens la Marea Unire a acestuia într-un stat unitar