Spectacol cu Țociu și Palade, la Ateneul Popular

0
606
Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” vă invită la spectacolul de comedie ASTĂ SEARĂ RÂDEM ÎN FAMILIE, care va avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2019, ora 19:00.
Grupul format din cei doi, Romică Ţociu şi Cornel Palade, este unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice ale României la ora actuală. Aceștia sunt cunoscuți după spectacolele de divertisment, însă și după remarcabilele emisiuni prezentate de către ei. Au jucat împreună în diverse roluri și scenete, atât televizate cât și organizate în diferite locații din țară și străinătate. În lumea televiziunii s-au remarcat prin diverse emisiuni, cum ar fi: Tele Euro Bingo Show (o emisiune interactivă în care aceştia ofereau premii jucătorilor – Antena 1), Facem cinste (Național Tv), Meseriașii (ProTv), Bancher sau Șomer (Antena1). Pe lângă acestea, ei au participat și în alte formate de televiziuni.
Trupa umoristică este formată din trei actori bine cunoscuți de pe micile ecrane, (în special din serialele “Trăsniţii” şi “La tv”: Constantin Zamfirescu, Lavina Stoica şi Cătălin Marin, pe scurt Zamzu, Lavi şi Cătă). Cei trei vor prezenta un show de stand-up comedy “nemilos”, în sensul că nu vor rata niciun viciu dintr-ale românilor și nu numai.
Preţul unui bilet este 70 lei și poate fi procurat în format electronic pe www.iabilet.ro sau direct de la Agenţia de bilete a Ateneului Popular, care este deschisă în fiecare zi, între orele 8:00-16:30, vineri, între orele 8:00-14:00, și marți, între orele 8:00-19:00. (Ateneul Popular Focșani)