Adolescentă din Rm. Sărat, plecată de 4 zile de acasă, găsită astăzi în Vrancea

0
2924

O minoră de 15 ani, din Rm. Sărat, a fost depistată de polițiști, în mai puţin de 6 ore de la primirea sesizări dispariției.

Astăzi, 25 septembrie, în jurul orei 09.00, ofițerul de serviciu de la Poliția Municipiului Rm. Sărat a fost sesizat de către o mamă cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în după-amiaza zilei de 21 septembrie a.c. şi nu a mai revenit. Imediat după primirea sesizării au fost alertate efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, echipele operative formate din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi rutier desfăşurând activităţi de căutare şi depistare a minorei. Concomitent, au fost demarate procedurile pentru punerea în urmărire la nivel naţional.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit posibilitatea prezenţei minorei pe raza judeţului Vrancea, fiind solicitat sprijin efectivelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. Minora a fost depistată, la mai puţin de 6 ore, pe raza judeţului Vrancea, cercetările fiind continuate pentru clarificarea împrejurărilor în care aceasta a părăsit domiciliu şi pentru a se stabili dacă a fost victimă sau autor al unei infracţiuni. Totodată, poliţiştii buzoieni au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. (IPJ Buzău)