Solidaritate cu familia din Odobești rămasă fără casă după un incendiu

0
532

Familia profesoarei Sorina Milea, care predă limba și literatura română la Colegiul Național „Al. I. Cuza” și care a rămas pe drumuri, în prag de sărbători, după ce un incendiu le-a mistuit casa de la Odobești, a simțit astăzi ce înseamnă solidaritate. Colegii de la Colegiul Național Al. I. Cuza și nu numai s-au mobilizat, pentru a mobiliza această familie greu încercată.

„Azi s-a întâmplat aşa…S-au strâns lucruri de strictă urgenţă, haine, încălţăminte, jucării, dulciuri şi ceva bani. Colegi de la Cuza, foşti elevi de-ai mei de la Pedagogic, Cuza şi Unirea… Le-am dus Sorinei Milea, colega mea de la Cuza căreia i-a ars casa zilele trecute, care s-a bucurat tare mult, cred că nu doar de ce a primit, cât şi de solidaritatea pe care a simţit-o astfel.
Mulţumim tuturor. Dacă îmi mai spune cineva că viitorul României e sumbru, am să-i spun că nu ştie ce vorbeşte. Astfel de oameni, care sar să ajute fără să aştepte ceva la schimb, fac diferenţa”, a scris pe pagina de Facebook Gabriela Obodariu, profesor la Colegiul Al. I. Cuza.

 Contul unde se pot dona bani pentru familia căreia i-a ars casa marti noaptea este: RO11BRMA0999100073211813, Banca Romaneasca, titular Milea Ciprian-Viorel.

 


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentLa Soveja ninge ca-n basme
Articolul următorCod galben de viscol