Șoferi cu dosar penal după ce au condus băuți. Unul dintre ei este turc

0
86

La data de 08 septembrie a.c., ora 02.04, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit pe strada Mare a Unirii, un autoturism condus de un bărbat de 37 ani din comuna Vidra, județul Vrancea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 08 septembrie a.c., ora 04.01, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit pe strada Cuza Vodă, un autoturism condus de un cetățean turc în vârstă de 31 ani, domiciliat în municipiul Focșani, județul Vrancea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,86 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 09 septembrie a.c., ora 03.08, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit pe strada Moldova, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 ani din comuna Sihlea, județul Vrancea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,87 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Vrancea