Și locuitorii din Bolotești sunt invitați la vaccinare împotriva COVID-19

0
563
Primăria Comunei Bolotești îi îndeamnă pe cetățeni să se programeze pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Pentru acest lucru, administrația locală îi sfătuiește pe locuitorii comunei să ia legătura cu medicul din localitate. ”Important! Toți cetățenii comunei Bolotești ,care își doresc să se vaccineze și nu au reușit acest lucru prin platforma națională de vaccinare, se pot adresa d-nei doctor Pavel de la Dispensarul Bolotești. Este un gest de responsabilitate socială, ce ne va permite să renunțăm la unele restricții, pe lângă beneficiile personale.”, este anunțul Primăriei Bolotești.
Și în alte comune primarii se implică în campania de conștientizare a populației privind imunizarea. În unele localități, s-a început campania de vaccinare cu sprijinul caravanei mobile a DSP Vrancea. Numai în cursul zilei de ieri, cadrele medicale ale caravanei DSP au imunizat cu serul Pfizer-Biontech un număr de 221 de vrânceni: la Soveja – 131 persoane, la Vizantea Livezi – 54, la Panciu – 36.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDepartament de terapie pentru pacienții COVID-19 cu forme severe, la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon”
Articolul următorCoronavirus, ora 13.00: 1.051.779 persoane infectate (Vrancea-10.331), 983.040 vindecate, 1.325 la ATI, 27.833 decese în România