Șeful Centrului Militar Zonal Vrancea cheamă vrâncenii să se angajeze în armată

0
4398
Comandantul Centrului militar zonal Vrancea ,,Regele Carol I”, colonelul Neculai ȘERBAN, lansează invitația către toți doritorii, bărbați și femei, din județul Vrancea, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 ani, să se alăture marii familii ce o reprezintă ARMATA ROMÂNIEI.
,,Dragi tineri, la nivelul garnizoanei Focșani sunt disponibile un număr de 197 locuri cu specializări diverse cum ar fi: infanterie, comunicații și informatică, geniu, artilerie și rachete, poliție militară, auto și intendență iar la nivel național mai sunt disponibile un număr de 1695 locuri pe care, de asemenea, puteți opta. Detaliile concrete ale acestei campanii le veți găsi la Biroul informare-recrutare Vrancea, structură specializată în promovarea și recrutarea candidaților pentru profesia militară, cu sediul situat în incinta Cercului Militar (Casa Armatei) din Focșani, strada Cezar Bolliac, nr. 5-7. Dacă nu aveți posibilitatea să vă deplasați la sediul Biroului informare-recrutare Vrancea puteți contacta personalul recrutor la telefonul 0237.216.227 sau pe adresa de email: recrutare.vrancea@gmail.com.
Cred cu tărie în Armata României, de aceea vă recomand să nu ezitați să aderați la valorile ce definesc instituția militară cum ar fi onoarea, demnitatea, loialitatea, curajul, tenacitatea, camaraderia și respectul. Pentru a fi la curent cu campania de recrutare vă recomand să urmăriți în continuare pagina de Facebook a Centrului militar zonal Vrancea ,,Regele Carol I”, sau dacă aveți cunoscuți care ar dori să se alăture Armatei României sau se potrivesc acestui profil profesional, atunci ,,like & share”.
Chiar dacă nu sunteți hotărât încă, sau nu aveți fundamentată o decizie cu privire la o eventuală carieră în Armata României, vă așteptăm la sediul Biroului informare-recrutare pentru a vă răspunde la întrebările la care nu aveți încă un răspuns. Biroul informare-recrutare Vrancea este încadrat cu personal cu o bogată experiență militară, toți recrutorii provenind din unități operative și cu experiență în teatrele de operații din KOSOVO, Irak și Afganistan, fapt ce mă îndreptățește să cred că veți primi răspunsurile corecte despre cariera de militar.
Amintesc faptul că după parcurgerea etapelor de pregătire specifice și după efectuarea a minimum un an de contract, pentru cei care îndeplinesc criteriile de studii, puteți opta pentru o carieră superioară, prin accederea către corpul subofițerilor sau chiar al ofițerilor, urmând programele de formare specifice, care se adresează doar soldaților și gradaților profesioniști în activitate. Nu trebuie să rămâneți cu ideea că veți fi soldați profesioniști până la finalul vieții active, este doar începutul unei cariere în Ministerul Apărării Naționale, este un mod de viață definit de valori corecte și profunde, este locul unde nimeni nu rămâne în urmă.
Ca urmare a faptului că înscrierile nu se fac online, vă așteptăm cu mare drag la sediul Biroului informare-recrutare Vrancea.” (sursa: Centrul Militar Zonal Vrancea Regele Carol I)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentFOTO Proprietarii terenurilor cu ambrozie din zona Laminorul, amendați cu 100.000 de lei de Garda de Mediu
Articolul următorPrima ”victimă” în urma scandărilor injurioase din TNL la adresa PSD: focșăneanul Octavian Oprea