Se suspendă și selecția candidaților la învățământul militar

0
205
În vederea limitării la minimum a deplasărilor și interacțiunilor cetățenilor, înscrierea candidaților pentru profesia militară se desfășoară de la distanță. În acest sens, cetățenii români care doresc să înceapă procesul de recrutare pot contacta personalul birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare de care aparțin cu domiciliul, la numerele de telefon și adresele de e-mail pe care le găsiţi în imaginile postate.                                   Puteţi descărca tabelul din imaginile de mai jos, accesând adresa: https://recrutare.mapn.ro/index.php?idPageToView=255
Telefonic și/sau prin e-mail sau fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.
În perioada 18-31 martie 2020 se suspendă activitatea de selecție a candidaților pentru cariera militară din cadrul centrelor zonale de selecție și orientare.
Vă reamintim că, în această perioadă, se pot face înscrieri pentru învățământul universitar și postliceal militar (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri), precum și pentru ocuparea funcțiilor de soldat/gradat profesionist (SGP). Pentru mai multe informații (perioada de înscriere, criteriile de recrutare și selecție, număr de locuri, documente necesare, etape de parcurs etc.) vă invităm să contactați birourile informare-recrutare și să revedeţi informaţiile postate în ultimele săptămâni, pe pagina noastră. Vom relua informaţiile disponibile, în următoarele postări. (sursa: MApN)