Se organizează a treia sesiune a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile școlare

0
598

Ministerul Educației anunță organizarea, în perioada iunie – septembrie 2022, a celei de-a treia sesiuni a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. În urma sesiunilor 2021 și 2022 au fost ocupate peste 80% din totalul funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, continuarea acestui demers fiind o consecință firească a politicii ministerului de profesionalizare a managementului școlar.

Concursul va începe în data de 27 iunie 2022, odată cu publicarea celor 1.700 de funcții rămase vacante. Depunerea dosarelor de candidatură este programată în prima jumătate a lunii iulie. Proba scrisă se va desfășura în data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi susținute în perioada 22-29 septembrie 2022.

Vă prezentăm, detaliat, calendarul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat (sesiunea iunie-octombrie 2022).

Informații suplimentare privind metodologia de concurs, structura probelor și componența comisiilor sunt disponibile aici. (sursa: Ministerul Educației)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedent57 de candidați au lipsit de la proba a doua a examenului de Bacalaureat
Articolul următorA murit după ce a căzut de pe un stâlp