duminică, iunie 23, 2024
AcasăComuna meaGUGESTISe anunță o luptă aprigă în fotbalul județean: după CSM Adjud 1946,...

Se anunță o luptă aprigă în fotbalul județean: după CSM Adjud 1946, Victoria Gugești a făcut achiziții importante cu câteva zile înainte de începerea sezonului

Sezonul 2023-2024 al Superligii Vrancei la fotbal se anunță mai disputat ca oricând. Sunt mai multe echipe cu loturi bune, iar protagonistele din sezonul trecut țin ștacheta ridicată, în continuare. CSM Adjud 1946 și-a schimbat staff-ul tehnic și și-a întărit lotul, din timp, iar campioana en titre, Victoria Gugești, a acționat pe ultima sută de metri.
Cu câteva zile înainte de începerea sezonului, CSL Victoria Gugești a anunțat achiziția unor jucători importanți din fotbalul vrâncean actual, foști componenți ai echipei de Liga 3 CSM Focșani 2007. Este vorba de Alin Dascălu, Cosmin Pasăre, Alexandru Apenciucesei, Andrei Paizan, Ștefan Lupu, Liviu Tîrcă. ”Din acest proiect face parte și Toma Adrian, din postura de jucător, cu experiență în ligile superioare, care va aduce un plus valoare lotului nostru.”, au precizat reprezentanții clubului gugeștean. (foto: arhivă)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu