Se amână, din nou, spectacolele din cadrul Galelor Teatrale Focșănene

0
1058
Încheierea stării de urgență aduce o serie de relaxări în privința măsurilor restrictive. Totuși, după 15 mai, spectacolele de orice natură nu vor fi reluate (potrivit declarațiilor oficialilor statului român). Acest lucru înseamnă că nici sălile de teatru nu se vor deschide. Astfel, la Focșani, Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia” se vede nevoit să facă alte reprogramări ale spectacolelor deja amânate din cadrul Galelor Teatrale Focșănene. De asemenea, și alte reprezentații stabilite pentru luna mai vor fi amânate.
”NU ANULĂM…DOAR AMÂNĂM!
În funcție de dinamica măsurilor de relaxare ce vor apărea, toate spectacolele incluse în GALELE TEATRALE FOCȘĂNENE 2020 (suspendate) VOR PRIMI NOI DATE pentru a putea fi susținute! Pe măsură ce vom putea lua hotărâri în privința programului viitor, vă vom informa imediat!
Dacă din data de 15 mai se va renunța la situația de urgență și, probabil, vor apărea și noile reguli de funcționare a instituțiilor de spectacole, noi am reprogramat spectacolul ”SHOW DE COMEDIE” pentru data de 17 iunie, ora 19.00. Biletele rămân valabile! Informații: 0731.021 769”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Teatrului Municipal Focșani. Manifestarea tradițională ”Galele Teatrale Focșănene” trebuia să aibă loc în ultima decadă a lunii martie. Reprezentațiile au fost amânate, inițial, pentru luna mai, însă menținerea restricțiilor privind organizarea de spectacole și după 15 mai conduce la noi reprogramări.