Școlile din județ au nevoie de muncitori și îngrijitori

0
1183

Mai multe unități de învățământ din județ au scos la concurs posturi vacante de îngrijitori sau muncitori. Școala Gimnazială ”Principele Radu” din Adjud vrea să angajeze un muncitor calificat treapta II, care trebuie să îndeplinească o serie de condiții: studii medii (obligatoriu autorizație de fochist); vechime minimum 1 an și 6 luni în lucrul cu centrale termice pe gaz și lemn; abilități în specialitatea postului; lăcătușerie, mentenanța instalațiilor electrice de joasă și medie tensiune, mentenanța instalațiilor de apă curentă, instalații tehnico-sanitare și de gaze naturale; disponibilitate pentru program de lucru dimineața și după-amiaza (8 ore/zi). Relaţii suplimentare se pot obţine la Școala Gimnazială „Principele Radu” Adjud, cu sediul în Adjud, str. Tudor Vladimirescu nr. 7A, telefon 0786/128.172, fax 0237/640.619.

Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” din Focșani are nevoie de doi îngrijitori, condițiile de concurs fiind mai permisive. Doritorii trebuie să aibă minimum 8 clase absolvite. Relaţii suplimentare se pot obține la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, cu sediul în Focșani, Aleea 1 Iunie nr. 6, telefon: 0237/215.538. Și Școala Gimnazială Șebănești din comuna Corbița are nevoie de un îngrijitor. În acest caz, candidații trebuie să aibă studii medii, precum și 5 ani vechime. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Școlii Gimnaziale din Șerbănești, telefon 0237/270.701.

În fine, Școala Gimnazială ”Simion Cristian” din Andreiașu de Jos caută să angajeze, pe perioadă nedeterminată, doi îngrijitori: un post întreg și unul cu jumătate de normă. Condițiile de angajare: minim studii gimnaziale și disponibilitate la program flexibil (în weekend). Relaţii suplimentare se pot obţine la Școala Gimnazială „Simion Cristian” Andreiașu de Jos, cu sediul în Andreiașu de Jos, Str. Principală nr. 1, telefon 0743249273, e-mail scoalaandreiasudejos@yahoo.com.