Șase bărbați reținuți pentru lovire, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice

0
1288

În această seară, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 6 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. În fapt, în noaptea de 8/9 mai a.c., în jurul orei 23.52, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din municipiul Focșani. În baza sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, la locul indicat s-au deplasat de urgență patrule de ordine publică.

În urma conflictului, doi bărbați, de 20, respectiv 27 de ani, implicați în altercație au necesitat îngrijiri medicale însă nu au rămas internați într-o unitate medicală. 5 percheziții domiciliare efectuate în municipiul Focșani și în mediul rural au condus la ridicarea unor bunuri utile cauzei. În urma probatoriului administrat, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, din municipiul Focșani, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru dispunerea unei măsuri preventive. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentIncendiu la un depozit de lemne din Dumitrești. Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă pe Valea Râmnicului
Articolul următorRomânia s-a calificat în finala Eurovision 2022