Salariu de 3.300 de euro pentru asistenți medicali în Irlanda

0
163
Asistenții medicali români sunt la mare căutare în străinătate. O rețea de centre de îngrijire a sănătății din Irlanda vrea să angajeze 32 de asistenți medicali din România. Angajatorul este compania Mowlam Healthcare care oferă un salariu de 14 euro pe oră pentru asistenții care sunt în curs de înregistrare la autoritatea în domeniu (aproximativ 2.600 euro pe lună). Pentru asistenții înregistrați și pentru cei cu o experiență mai vastă, salariul pornește de la 18 euro pe oră, ceea ce înseamnă peste 3.300 de euro pe lună.Taxa de înregistrare la autoritatea locală, în valoare de 350 de euro, este achitată de angajator. De asemenea, compania plătește și zborul către Irlanda, în limita sumei de 250 de euro, și asigură transportul de la aeroport. În plus, angajatorul îi ajută pe asistenți să-și găsească mai ușor cazare, precum și cu transportul către locul de muncă în zonele rurale.
Marco La centrele de sănătate se asigură pauze plătite, un bonus de 25% pentru orele lucrate duminica, uniformă gratuită. Anual, angajații beneficiază de 4 săptămâni de concediu.
 Sunt așteptate să-și depună CV-urile persoanele cu diplomă de asistent medical generalist. Experiența nu este obligatorie, dar prezintă un avantaj. De asemenea, candidații trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu, să reziste la stres, să aibă o atitudine pozitivă, empatie, promptitudine în îndeplinirea sarcinilor într-o manieră orientată spre persoană. Interviurile de angajare vor avea loc în București, în zilele de 12 și 13 ianuarie 2016.