Revelionul organizat de Primăria Focșani a costat 213.000 de euro

0

În timp ce Focșaniul se află sub nămeți iar autoritățile nu au cu ce deszăpezi orașul, din cauza lipsei acute de utilaje, pentru distracții Primăria găsește întotdeauna bani.

Petrecerea de șase ore din noaptea dintre ani a costat municipalitatea suma de 962.900 de lei. De organizarea evenimentului s-a ocupat Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia din Focșani, care a organizat licitație pentru selectarea firmei care să se ocupe de întreaga desfășurare a evenimentelor. La procedura de licitație a participat o singură firmă, care în mod interesant a licitat exact la valoarea maximă pusă la bătaie de finanțator, respectiv 962.900 de lei, ceea ce arată că firma știa sigur că o să primească contractul. Este vorba despre SC OMP Events,  care își are sediul în localitatea Șura Mare-Sibiu, și care în ultimii ani a obținut contracte grase la evenimentele organizate din bani publici în Vrancea.

Pentru banii încasați, firma a fost nevoită să pună la dispoziție scena, sonorizarea, luminile, accesoriile tehnice, lasere, să plătească artiștii români și străini, transportul și cazarea acestora, dar prezentatorii și staff-ul tehnic, să facă publicitate evenimentului.

În noaptea de Anul nou au ținut recitaluri la Focșani următorii artiști: Ansamblul ”Ţara Vrancei”,  Geta Postolache, Fidas & Stefanos Anthopoulos, Elena Gheorghe, Alb&Negru, Raluka, Narcotic Sound, Noaptea Tarziu, Gibson Brothers, Bad Boys Blue.