marți, iunie 18, 2024
AcasăActualitateReținuți pentru trafic și consum de droguri de droguri de risc și...

Reținuți pentru trafic și consum de droguri de droguri de risc și de mare risc

Ieri, 14 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat șapte percheziții domiciliare, în județul Bacău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. Trei bărbați au fost reținuți.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2022 – până în prezent, la diferite intervale de timp, cei trei bărbați, de 21, 46 respectiv 47 de ani, toți din județul Bacău, ar fi procurat, deținut și vândut, fără drept, diverse cantități de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 35 de grame de cannabis, 2 grindere, 1 cântar electronic și 8 telefoane mobile.

17 mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma probatoriului administrat, un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de trei bărbați, urmând ca astăzi, 15 februarie, să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Bacău și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu