Lucrările la Autostrada A7 sunt în grafic. Grupul UMB a semnat azi și contractele de execuție pentru lotul Bacău-Pașcani

0
3700

Lucrările pe lotul 1 al Autostrăzii Buzău – Focșani sunt în graficul asumat. Constructorul a efectuat decopertarea în procent de 70 la sută și se lucrează și la infrastructura podului peste râul Buzău.

„Lotul 1 al Autostrăzii Buzău – Focșani, km 0 + 000 – km 4 + 600, se desfășoară pe teritoriul administrativ al județului Buzău, respectiv UAT municipiul Buzău și UAT comuna Vadu Pașii. Autostrada traversează întreaga albie majoră a râului Buzău, de aici rezultând lungimea de 1360 de metri a podului care va ajunge să fie unul dintre cele mai lungi poduri din România. Valoarea autorizată a lucrărilor este de 733,44 milioane de lei, fără TVA”, potrivit Buzău.

Azi la sediul s-a semnat la Ministerul Transporturilor contractele de execuție a lucrărilor pentru cele 3 loturi din tronsonul A 7 între Bacău și Pașcani. La eveniment a participat și deputatul Ion Ștefan, de la Forța Dreptei.

„Am ținut să particip astăzi, la Ministerul Transporturilor, la semnarea contractelor de execuție a lucrărilor pentru cele 3 loturi din tronsonul A 7 între Bacău și Pașcani. Contractele au fost adjudecate de Asocierea SC SA & PE CONSTRUCT SRL – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. INTERTRANSCOM IMPEX S.R.L., care are termen 30 de luni pentru construcție. Sper să fie de foarte bun augur că un constructor român, Dorinel Umbrărescu, se va ocupa de cel mai mare proiect de infrastructură rutieră pentru regiunea istorică a Moldovei. Am văzut cu toții că șantierele UMB nu s-au oprit nici pe zăpadă sau ger”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Ion Ștefan.