Reprezentații la ”pachet” și în luna mai, la Teatrul Municipal

0
104

Se pare că ofertele speciale pentru spectacolele ce se joacă pe scena focșăneană se bucură de succes. Din acest motiv, conducerea Teatrului Municipal ”Mr. Gh. Pastia” continuă seria ofertelor la ”pachet” (utilizate și pentru Galele Teatrale), anunțând, deja, pachetul ”MAI … puțin”, cu doar 80 de lei. ”Lansăm spre rezervare pachetul lunii mai 2019 – ce cuprinde trei spectacole extrem de interesante și diversificate ca gen.

Data de 13 mai 2019 aduce pe scena municipalului focșănean un spectacol de revistă susținut de liderul genului din România, Teatrul ”Constantin Tănase” București.

Data de 14 mai propune un spectacol regizat de Radu Afrim, spectacol-dramă, ce se anunță un eveniment pentru urbea noastră. Producția ”Despre oameni și cartofi” aparține Teatrului ”Andrei Mureșanu” din Sfântul Gheorghe – Secția Română.

 

Iar ultimul spectacol, din data de 15 mai 2019, echilibrează structura pachetului și aduce o comedie superbă, produsă și interpretată de actorii Teatrului Municipal Focșani – ”Shakespeare SRL”. Pachete disponibile – 100.

Mai mult, conducerea instituției teatrale focșănene a anunțat, de curând, și oferta ”PACHETUL MAI … MARE”!!! ”Șase spectacole ce costă, în formula propusă, doar 150 de lei, calculul îl veți face dumneavoastră și veți ajunge la concluzia că singurul loc unde prețurile chiar scad, iar oferta crește se poate găsi doar la Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia”. Informații și rezervări: 0731.021 769”, potrivit reprezentanților Teatrului Municipal.