Razie IPJ Vrancea, în rândul șoferilor: amenzi de aproape 10.000 lei, 3 permise reținute și 4 certificate retrase

0
2101

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au acționat, în sistem integrat, pe principalele artere care tranzitează județul nostru, precum și în orașe sau în zonele rurale, în vederea combaterii cauzelor generatoare de evenimente rutiere. Principalul obiectiv al activităților specifice desfășurate a fost depistarea conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Azi-noapte, în urma desfășurării activităților de verificare și control a traficului rutier în municipiul Focșani, polițiștii au legitimat 297 de persoane, au controlat peste 260 de autovehicule iar pentru neregulile constatate au aplicat sancțiuni contravenționale, conform prevederilor O.U.G.195/2002, în cuantum de aproximativ 9550 lei. În intervalul orar 23.00-03.00, au fost testați Drugtest 8 conducători auto și peste 200, testați cu aparatul etilotest. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 3 conducători auto, dintre care 2 au prezentat o concentrație cuprinsă între 0,01-0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii vrânceni au retras 4 certificate de înmatriculare. La activități au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea și jandarmi din cadrul IJJ Vrancea.

În vederea prevenirii și combaterii tuturor evenimentelor care pot aduce atingere ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea vă recomandă:

-Nu conduceți vehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a drogurilor!
-Respectați regimul legal de viteză!
-Nu efectuați manevra unei depășiri pe sectoare de drum unde acest lucru este interzis!
-Utilizați centura de siguranță! Vă poate salva viața!

Polițiștii vrânceni continuă și astăzi acțiunile atât în mediul urban cât și în rural, pentru menținerea unui climat de liniște a cetățenilor și a traficului rutier în siguranță. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPasagera din avionul prăbușit la Giurgiu era din Panciu
Articolul următorTăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, zi de sărbătoare creștină și de post