Pasagera din avionul prăbușit la Giurgiu era din Panciu

0
5032
Un avion de agrement s-a prăbușit, sâmbătă, în localitatea Letca Nouă din județul Giurgiu. După prăbușire, avionul a luat foc, iar pilotul și pasagerul au murit. Pompierii au găsit cele două trupuri carbonizate. Pasagerul din avion era o tânără de 28 de ani. Este vorba de Georgiana Popa, născută în orașul Panciu, absolventă a Facultății de Drept, care lucra la un biroul unui executor judecătoresc din București. Ea primise drept cadou de la iubitul ei această plimbare cu avionul. ”Din păcate, Georgiana nu mai este. În mod normal, nu e deloc greu să faci o postare, dar acum e infernal. Pentru voi, care o cunoașteți… ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!”, a scris prietenul tinerei pe Facebook.

Între timp, procurorii au deschis un dosar penal în cauză. „Un avion de mici dimensiuni a fost identificat prăbuşit în pădurea din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, victimele fiind o persoană de sex feminin şi o persoană de sex masculin. În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. de art. 112 şi art. 116 alin. 1 lit. a, b, c ambele raportate la art. 122 şi art. 114 alin. 1, 2 şi 3 şi art. 115 alin. 1 din Legea nr. 21/2020 privind Noul Cod Aerian al României, art. 192 alin. 1, 2 şi 3 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, transmis sâmbătă seara. Mai multe detalii despre această tragedie AICI.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO-FOTO După o lungă așteptare, se asfaltează DJ 204D, în satul Maluri
Articolul următorRazie IPJ Vrancea, în rândul șoferilor: amenzi de aproape 10.000 lei, 3 permise reținute și 4 certificate retrase