Proiect de ridicare a unui minicartier cu bază sportivă, la intrarea în Adjud. Investitorul, rudă apropiată a arbitrilor de fotbal Vasile și Marius Avram

0
536

Primăria Municipiului Adjud a supus dezbaterii publice un proiect de plan urbanistic zonal pentru atragerea în intravilan a unei suprafețe de 3,5 hectare. Pe acest teren se vor construi un bloc de apartamente, locuințe individuale, un teren de sport și o sală multifuncțională. ”În perioada  24 iulie – 17 august 2020, Primăria Municipiului Adjud împreună cu beneficiarii AVRAM VICTOR CLAUDIU, ASOCIAȚIA CREȘTINĂ BRUNSTAD Adjud, SC RMS CONFERENCE & EVENTS CENTER SRL anunță Intenție de elaborare de dezbatere publică privind consultarea și informarea publicului asupra proiectului de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism –„Plan Urbanistic Zonal – “ATRAGERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN SUPRAFAȚĂ DE 35.475,54 MP, PENTRU CONSTRUIRE MINICARTIER (BLOC P+3 ȘI LOCUINȚE INDIVIDUALE), TEREN SPORT, SALĂ MULTIFUNCȚIONALĂ ȘI ÎMPREJMUIRE”, situat în municipiul Adjud, județul Vrancea, T 122, P 649, 649/1 , CF 58012, CF 58013, CF 51264”. Documentația de urbanism (însoțită de avizele și documentele aferente) poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Adjud, la adresa strada Stadionului nr. 2 telefon 0237641908, la sediul firmei S.C. GLOBAL PROIECT SRL la sediul din Focsani, b-dul Unirii nr.49, tel. :0237232777, în perioada 27 iulie – 15 august 2020, și transmiterea propunerilor și observațiilor se poate face la registratura Primăriei Municipiului Adjud.”, anunță oficialii administrației locale.

Minicartierul se va ridica la intrarea în municipiul Adjud, dinspre Focșani, aproape de stația Rompetrol. Investitorul Victor Claudiu Avram este om de afaceri în municipiul Adjud. El a lucrat o bună perioadă de timp în Germania. Victor Avram este nepotul lui Vasile Avram, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, și văr primar cu Marius Avram, actual arbitru internațional de fotbal.