miercuri, iunie 12, 2024
AcasăStiri InterneProduse retrase de la comercializare de mai multe supermarketuri

Produse retrase de la comercializare de mai multe supermarketuri

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a fost notificată cu privire la retragerea unor produse de la comercializare. Potrivit producătorului, este vorba de:

– „Mexicorn cu sare”, cu termenul de valabilitate 10.01.2024,
– „Mexicorn cu chilli”, cu termenul de valabilitate 10.11.2023,
– „Mexicorn cu chilli”, cu termenul de valabilitate 21.12.2023,
– „Mexicorn cu chilli”, cu termenul de valabilitate 11.01.2024,
– „Snack Mix Bere”, cu termenul de valabilitate 20.01.2024.
Cei care au cumpărat aceste produse sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu le consume. Producătorul a luat această decizie în urma identificării unei contaminări cu aflatoxina. ”Din motive ce țin de siguranța consumatorului, societatea Mogyi România a reacționat fără întârziere și a dispus scoaterea produsului de la livrare imediat ce a fost informată asupra procedurii demarate de furnizor. Produsul poate fi returnat către locațiile din care a fost achiziționat. Produsul restituit se va schimba cu acelasi tip de produs din alt lot,
fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Alte produse vândute de Mogyi Romania, inclusiv Mexicorn cu sare, Mexicorn cu chilli si Snack Mix Bere, cu alt termen de valabilitate, nu sunt afectate de această rechemare.”, se precizează în notificarea transmisă către ANSVSA. Printre rețelele de retail care comercializau produsele reclamate se numără Kaufland, Carrefour, Cora, Metro, Profi.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu