AcasăFocsaniPrimarul Cristi Misăilă și PSD Focșani, atac la consilierii locali PNL-USR /...

Primarul Cristi Misăilă și PSD Focșani, atac la consilierii locali PNL-USR / Motivul: votul împotrivă al acestora la unele proiecte inițiate de primar

Ședință cu scântei, joi, în Consiliul Local Focșani. Modul de utilizare a banilor publici și lucrările de pe străzile din Focșani au ridicat la cote maxime tensiunea dintre primarul Cristi Misăilă și consilierii PSD, pe de o parte, și consilierii PNL-USR, de cealaltă parte. S-a ajuns chiar la jigniri și cuvinte grele, atât în ședința Comisiei de buget cât și în plenul Consiliului Local. Aleșii PNL și USR nu au votat o serie de proiecte ale primarului, astfel că acesta s-a dezlănțuit la adresa lor. După acuzațiile și disputele din cadrul ședințelor, Misăilă și-a criticat oponenții și pe Facebook. ”Dacă acum câteva zile consilieri locali PNL-USR deplângeau soarta drumurilor din Municipiul Focșani, arătând cu degetul spre Primarul Cristi Valentin Misăilă, astăzi, consilieri locali nu au votat proiectul prin care propuneam modernizarea Cartierului Bahne. Curată ipocrizie a aleșilor PNL-USR cărora nu le pasă decât de interesele lor politice mici, meschine. Nu le pasă de focșăneni! Nu sunt interesați de cum trăiesc oamenii din Cartierul Bahne pentru care nu au făcut niciodată nimic. (…) Îi informez pe toți locuitorii Cartierului Bahne că proiectul prin care urma să vă asfaltăm străzile nu a fost votat de majoritatea PNL-USR din Consiliul Local. PNL-USR a votat împotriva reabilitării străzilor din Cartierul Bahne. PNL-USR a votat împotriva amenajării locurilor de parcare solicitate de focșănenii din Cartierul Bahne. Prin votul de astăzi (n.r. joi), PNL-USR nu a respins proiectul primarului Cristi Valentin Misăilă, ci au respins modernizarea Cartierului Bahne. Consilierii PNL-USR au votat împotriva focșănenilor din Bahne.”, a scris primarul Cristi Misăilă pe Facebook. De asemenea, în spiritul propagandistic cunoscut, primarul a postat o fotografie pe Facebook, prin care transmite că el vrea să facă ceva bun în oraș, dar consilierii PNL-USR nu vor.

Ulterior, și PSD Focșani a emis un comunicat în care îi atacă pe consilierii locali PNL-USR. ”La ședința Consiliului Local Focșani din data de 26 ianuarie 2023, Primarul Cristi Valentin Misăilă a propus aniversarea într-un cadru festiv a familiilor focșănene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și care au fost premiate pentru fidelitate în anul precedent. Astfel, primarul municipiului Focșani a dorit să reia tradiția inaugurată în 2017 și întreruptă din cauza pandemiei de Covid 19. Prin această inițiativă, Primarul Misăilă a dorit să aducă o bucurie familiilor de “aur” din Focșani și să le ofere, din partea municipalității, o masă festivă la restaurant și un moment artistic, în semn de mulțumire pentru exemplul pe care fiecare dintre aceste familii îl reprezintă pentru întreaga noastră comunitate.

Din păcate însă … consilierii locali PNL și USR și-au bătut joc de aceste familii și AU SCOS PROIECTUL de pe ordinea de zi! Fără absolut niciun motiv, consilierii locali liberali și useriști au călcat în picioare cei 50 de ani de dragoste și înțelegere trăiți de acești seniori focșăneni!
Fără nicio justificare logică sau legală, liberalii și useriștii din CL Focșani au răpit “bunicilor” noștri bucuria de a fi onorați așa cum merită pentru iubirea și fidelitatea arătate în cei 50 de ani de viață trăită împreună! PNL și USR, SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, se arată într-un comunicat al PSD Focșani.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu