joi, iulie 18, 2024
AcasăFocsaniLiviu Macovei, consilier local PNL: ”Primarul Misăilă mi s-a adresat în repetate...

Liviu Macovei, consilier local PNL: ”Primarul Misăilă mi s-a adresat în repetate rânduri ca pe stadion, de față cu ceilalți colegi. Când ți se urcă funcția la cap și găsește gol, se mai fac și astfel de gesturi.”

De la preluarea mandatului de consilier local am încercat să stau departe de conflicte sterile și să îmi desfășor activitatea în administrație cu bună credință. Eu nu pot să atac pe cineva doar de dragul de a ataca, prefer să critic doar atunci când situația o impune și când am argumente solide în sensul ăsta. Din acest motiv, am avut o atitudine deschisă față de ceilalți colegi ai administrației publice, indiferent de partidul din care fac parte. Acest lucru a fost deseori criticat în interiorul PNL și mi s-a reproșat că sunt prea „tolerant” cu Misăilă, dar în ciuda acestor critici, am preferat să îmi mențin propria linie pentru că eu am intrat în administrația publică locală să încerc, prin contribuția mea, să rezolv probleme ale urbei și nu să fac circ.
L-am criticat pe primarul Misăilă atunci când am considerat că merită, iar ieri a fost unul dintre aceste momente și probabil că vor mai urma și altele având în vedere felul în care merg lucrurile în Focșani și atitudinea pe care el o are față de cetățeni. Din punctul meu de vedere, funcția publică obligă persoana care o deține la un comportament adecvat, atât în ședințele publice cât și în viața privată. Din păcate, Cristi Misăilă are foarte multe momente în care demonstrează atât proastă creștere cât și un infantilism politic acut, pe care speram să nu îl văd la un edil.
Ieri, în ședința Comisiei de buget, mi s-a adresat în repetate rânduri ca pe stadion, de față cu ceilalți colegi. El tot timpul a încercat să fie o copie palidă a lui Marian Oprișan – „mâna care l-a hrănit” – după cum singur spunea în campania electorală. A împrumutat destule obiceiuri ale fostului baron, dar lui parcă îi ies mult mai prost, pentru că nu toate formele se potrivesc pe toate fondurile. După pleiada de apelative de talcioc, a considerat că poate să facă și un mic abuz, scoțând de pe ordinea de zi a ședinței asfaltarea străzii pe care locuiesc eu, strada Timiș. Eu unul nu am mai trăit de-astea din anii 90, dar când ți se urcă funcția la cap și găsește gol, se mai fac și astfel de gesturi.
Vreau, cu această ocazie, să îmi cer eu scuze față de toți locuitorii străzii Timiș. Dragi vecini, strada nu va fi asfaltată din cauza faptului că primarul Misăilă vrea să-mi arate mie cum poate fi el răzbunător. Îmi pare rău că va trebui să suferiți toți din cauza faptului că sunt eu în Consiliul Local Focșani și că nu mă place Misăilă.
Sper ca, pe viitor, să avem altfel de primar și vă promit că eu personal voi face tot ceea ce ține de mine în sensul ăsta. Clar nu mai avem nevoie de surogate comuniste întârziate! (Liviu Macovei, consilier local PNL Focșani)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu