Primarul comunei Vînători, găsit de ANI în conflict de interese

0
529
Agenția Națională de Integritate a stabilit că primarul comunei Vînători, Ionel Lupu, se află în stare de conflict de interese administrativ. Motivul îl constituie faptul că și-a angajat soția la instituția pe care o conduce. ”CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV
În calitate de primar, a emis dispoziția prin care soția sa a fost transferată de la Primăria comunei Garoafa, la Primăria comunei Vînători, județul Vrancea. Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art.76 din Legea nr. 161/2003”, susțin inspectorii de integritate.
Agenția Națională de Integritate a anunțat, astăzi, un nou lot de foști și actuali aleși locali (în total 21) care s-ar afla în stare de incompatibilitate sau conflict de interese. Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. De la începutul anului și până în prezent, ANI a emis decizii de incompatibilitate sau de conflict de interese administrativ sau penal pentru un număr de 254 de foști sau actuali primari, viceprimari, consilieri locali sau consilieri județeni.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentȘi de 1 iunie vom avea liber
Articolul următorVIDEO Halatele albe, aproape de grevă generală. Asistenții medicali și-au cerut drepturile