Primăria Urecheşti a cumpărat două utilaje cu fonduri europene

0
845

Primăria comunei Urechești a reușit să achiziționeze două utilaje care vor fi folosite pentru diverse lucrări la nivelul localității. Cele două utilaje au fost cumpărate printr-un proiect depus la Grupul de Acțiune Locală ”Ținutul Viei și Vinului”. Este vorba de un tractor și un buldoexcavator, cu echipamente și cupe multifuncționale. Utilajele pot fi folosite la deszăpezire, lucrări la șanțuri, drumuri, salubritate etc.

Bratosin utilaj Urechesti”Totul se realizează prin muncă multă, perseverență și timp, dovadă că și acest proiect a fost realizat așa cum am promis locuitorilor comunei Urechești. Deși au fost necesare numeroase deplasări la instituțiile din Constanța și București, abilitate să acorde fonduri europene, nu am renunțat pentru că nu mă împiedic la prima problemă. Cele două utilaje ne erau absolut necesare și reprezintă o mare realizare pentru comuna noastră. Mulțumesc tuturor pentru sprijin și încredere”, a declarat primarul comunei Urechești, Nistor Bratosin. Cele două utilaje au costat 98.000 de FFS300x250euro și sunt primele din dotarea Primăriei Urechești.
Doar la Serviciul Voluntariat pentru Situații de Urgență mai există un microbuz pe care autoritățile și cetățenii îl folosesc la intervenții atunci când apar probleme și cazuri speciale.