Primăria Focșani a împiedicat USR să strângă semnături

0
600
Uniunea Salvați România Vrancea a solicitat Primăriei Focșani, în urmă cu o lună, aprobare pentru amplasarea unui cort în centrul municipiului pentru strângerea de semnături în vederea participării acestei formațiuni politice la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Autoritățile locale nu au trimis răspuns, nici după termenul de 30 de zile. Ba, mai mult, pe site-ul Primăriei Focșani este trecut un termen limită fantasmagoric.
”Uniunea Salvați România – Vrancea „mulțumește” Primăriei Focșani pentru neaprobarea cererii de montare corturi pentru strângere semnături!!! Nu avem un răspuns nici la trei zile după termenul legal în care Primăria avea obligația să răspundă la solicitare. De asemenea, observați în foto data depunerii – 16.09.2016 iar la termenul limită – 10.16.2016!!! Ar trebui ca și noi să plătim impozite tot pe 10.16.2016 și ei să-și ridice salariul tot atunci!!!”, menționează reprezentanții USR din Vrancea.
Partidul lui Nicușor Dan a reușit să strângă, până acum, mai mult decât numărul necesar la nivel național pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Însă, până la depunerea listelor de candidați (termen limită 27 octombrie), USR continuă campania de strângere de semnături. În perioada următoare, USR își va anunța și candidații care vor intra în cursa electorală în fiecare județ. Fără să existe confirmări oficiale, se pare că printre candidații partidului lui Nicușor Dan în Vrancea se vor afla Dumitru Dobrev, consilier general USR la București (născut în Odobești) – locul întâi pe lista pentru Camera Deputaților – și caricaturistul Constantin Pavel – locul întâi pe lista de candidați pentru Senat.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO Halatele albe, aproape de grevă generală. Asistenții medicali și-au cerut drepturile
Articolul următorPrioritățile Ministerului Educației: învățământul dual, școlile doctorale, performanța educațională