Preselecție națională de gimnastică, pe 1 iunie, la Focșani

0
54

Primăria Municipiului Focșani, împreună cu Federația Română de Gimnastică, organizează sâmbătă, 1 iunie 2019, o preselecție națională în cadrul proiectului “Hai cu noi în Țara Campionilor”, care are ca scop atragerea către gimnastică a unui număr cât mai mare de copii, descoperirea și creșterea de noi talente, pentru asigurarea unor generații viitoare valoroase de gimnaste și gimnaști. Programul se adresează copiilor cu vârsta între patru și șase ani, cu calități fizice și psihice care îi recomandă ca viitori performeri și care își doresc să facă performanță în gimnastica artistică, feminină și masculină, precum și în cea aerobică.
Evenimentul va avea loc în cadrul manifestărilor dedicate de către municipalitate Zilei Internaționale a Copilului, iar la Focșani și-au anunțat participarea campionii olimpici și mondiali: Andreea Răducan, Larisa Iordache, Silvia Stroescu, Marius Urzică și Marian Drăgulescu.
Alături de aceștia și de antrenorii Clubului Sportiv Școlar Focșani, copiii vor face primii pași în gimnastică pe suprafața special amenajată din fața scenei, iar la sfârșit vor primi diplome de participare și medalii. Iar cei ce doresc o amintire în plus, la cabina foto pot face fotografii, pe care vor primi autografe de la marii noștri campioni. (sursa: Primăria Focșani)