Precizări de la Carrefour cu privire la incidentul din Focșani Mall

0
67

Pentru o informare corecta a cititorilor, dorim sa exprimam pozitia oficiala a Carrefour Romania ca urmare a unor stiri aparute in cursul zilei de astazi pe mai multe site-uri. Subiectul stirilor: “Atentat într-un hipermarket Carrefour! Un bãrbat a detonat un dispozitiv exploziv”

Dorim, in primul rand, sa subliniem faptul ca incidentul nu s-a produs in incinta hipermarketului Carrefour Focsani, ci intr-un alt spatiu din cadrul centrului comercial, aflat la o distanta considerabila.

In urma unei alerte, serviciul de paza al galeriei a sunat serviciul de paza Carrefour, care a difuzat anuntul de evacuare prin statie, iar clientii au fost evacuati fara niciun incident si in deplina siguranta. Toate persoanele aflate la cumpãrãturi au fost evacuate din magazin.

Din informatiile oferite de catre echipa locala Carrefour, in prezent se efectueaza o ancheta, toti reprezentantii centrului comercial colaboreaza cu autoritatile care analizeaza situatia.

Va rugam sa considerati informatiile de mai sus drept reprezentand punctul de vedere al companiei Carrefour Romania referitor la subiectul prezentat.

Reprezentantii companiei sunt disponibili pentru orice alte informatii suplimentare.

Va multumim,

Carrefour Romania