Posturi vacante la SGA Vrancea

0
2989

Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două funcții contractuale de execuție: economist la Compartimentul Mecanism Economic și inginer la Biroul Exploatare Lucrări.

Doritorii postului de economist trebuie să fie absolvenți de studii superioare economice și să aibă o vechime în specialitate de minimum 2 ani. Dosarele candidaților se depun până pe data de 23 martie. Pe 30 martie este programată proba scrisă, pe 5 aprilie va fi proba practică, iar pe 11 aprilie va fi interviul

Pentru postul de inginer, cerințele specifice sunt: studii superioare de lungă durată în domeniile Amenajări şi construcții hidrotehnice, Îmbunătățiri funciare sau Ingineria mediului; minimum 1 an vechime în specialitate; permis de conducere categoria B. De asemenea, constituie un avantaj cunoașterea unui program de devize. Candidații își vor depune dosarele până pe data de 24 martie. Concursul va avea două probe: cea scrisă, pe 31 martie, și interviul, pe 6 aprilie.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile celor două posturi, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea, Focșani, Bd. Brăilei nr. 121-123, telefon: 0237/227.800, interior 127.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentImportant: nu se mai pot cumpăra bilete CFR online!
Articolul următorJandarmii vrânceni, în mijlocul elevilor. Câinele Athos a atras toate privirile