Jandarmii vrânceni, în mijlocul elevilor. Câinele Athos a atras toate privirile

0
445

Astăzi, 13 martie a.c., jandarmii vrânceni au fost prezenți la Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” din Municipiul Focșani, unde au desfășurat activități de prevenire și informare cu peste 400 de elevi.

În timpul întâlnirii, tinerii au aflat de la jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, de ce este important să nu apeleze la violență pentru rezolvarea conflictelor și cum poate fi evitat fenomenul de bullying. Copiii au fost interesați și de modul în care pot semnala și acționa în cazul în care sunt martori sau victime în diferite situații.

Tinerii au vizitat standurile cu materiale de intervenție pentru asigurarea și restabilirea ordinii publice, tehnică de comunicații, precum și autospecialele din dotarea jandarmilor vrânceni. La această activitate a fost prezent și cățelușul Athos care este mereu un punct de atracție pentru cei mici.

Activitățile de prevenire și informare vor continua pe tot parcursul anului școlar, siguranța elevilor în școli reprezentând o prioritate a jandarmilor vrânceni. (IJJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPosturi vacante la SGA Vrancea
Articolul următorULTIMA ORĂ Accident cu un tir pe E85, la Dumbrăveni