Posturi vacante de șoferi și muncitori în primăriile din mediul rural

0
2483

În această perioadă, administrațiile locale din județ au scos la concurs o serie de posturi vacante, majoritatea de șofer sau muncitor. Primăria Comunei Vidra are nevoie de șofer I, la Compartimentul Administrativ Gospodăresc, pe perioadă nedeterminată. Pentru doritori, condițiile sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; permis de conducere categoriile: B, C, D, E; atestat profesional: transport marfă, transport persoane, card tahograf; cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu; vechime în muncă studii medii – minimum 3 ani. Dosarele de înscriere se depun până pe data de 25 ianuarie. Proba scrisă a concursului va fi pe 2 februarie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, se pot obține, în zilele lucrătoare, la sediul instituției angajatoare: Primăria Comunei Vidra, Str. Unirii nr. 12, tel./fax 0237/673.337, 0237/673.424.

Și Primăria Comunei Slobozia Bradului are nevoie de șofer, în cadrul Serviciului de transport școlar. Acest post este temporar vacant. Condițiile de îndeplinit pentru înscrierea la concurs sunt: absolvent de școală generală sau profesională cu diplomă de studii; permis de conducere categoria D; minimum 3 ani vechime în activitatea de șofer (conducător auto); cunoștințe minime de mecanică auto și întreținere mașini și utilaje; atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate eliberată de un cabinet medical specializat în ceea ce privește examinarea conducătorilor auto; aviz psihologic; cazier judiciar; curriculum vitae. Înscrierile se fac până pe 25 ianuarie, pe 2 februarie va fi proba scrisă, urmând ca data și ora interviului să fie comunicate ulterior. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Slobozia Bradului, telefon: 0753/055.113 sau 0767/229.057.

Un șofer vrea să angajeze și Primăria Comunei Soveja, pe perioadă nedeterminată. Condițiile specifice sunt: studii – 8 clase; permis de conducere categoriile C, E; atestat profesional; nu se cere vechime în muncă. Candidații trebuie să se înscrie până pe 1 februarie. Concursul se va organiza pe data de 9 februarie: ora 10:00 – proba scrisă; ora 14:00 – proba practică; ora 15:00 – proba interviu. Relaţii suplimentare detaliate se pot obţine la sediul Primăriei Soveja, din localitatea Soveja, strada Principală, telefon 0237/242.001, fax 0237.242.230.

Primăria Comunei Tănăsoaia organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de mașinist la mașini pentru terasamente – Compartimentul Administrativ. Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice:

 • studii generale absolvite cu certificat/diplomă de capacitate/absolvire;
 • atestat profesional – mașinist la mașini pentru terasamente;
 • atestat profesional – mecanic auto;
 • permis de conducere categoriile: B, C, CE; fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 ianuarie, ora 14:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 10 februarie, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, la sediul instituției angajatoare: Primăria Comunei Tănăsoaia, telefon/fax: 0237/270.101, e-mail: office@primariatanasoaia.ro.

La rândul său, Primăria Comunei Păuneşti vrea să angajeze, pe perioadă nedeterminată, un muncitor în cadrul Serviciului de Alimentare cu Apă, subordonat administrației locale. Cerințele de bază pentru doritori sunt: studii medii/generale; deținerea permisului de conducere, categoria B; stagiul militar satisfăcut; aviz psihologic; fără vechime în muncă. Înscrierile se fac până pe data de 1 februarie, proba scrisă a concursului va fi pe 9 februarie, iar interviul pe 11 februarie. Relaţii suplimentare detaliate se obţin la sediul Primăriei Comunei Păuneşti, din comuna Păuneşti, telefon 0237/268.104, e-mail: primaria@paunesti.ro.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentNoi controale la Primăria Tănăsoaia
Articolul următorOficial: facturile eronate la consumurile de energie electrică și gaze naturale vor fi recalculate