joi, iulie 18, 2024
AcasăSocietatePorți deschise la Palatul Victoriei de Ziua Națională

Porți deschise la Palatul Victoriei de Ziua Națională

Palatul Victoria își va deschide porțile pe 1 Decembrie – Ziua Națională a României, între orele 11.00 – 16.00. Premierul Dacian Cioloș, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, șeful Cancelariei, Ioan Dragoș Tudorache, și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu, vor fi gazdele românilor care doresc să viziteze clădirea executivului. Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine“,  a precizat Dacian Cioloș.
Începând cu ora 11.00, premierul Dacian Cioloș va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, după care va veni la Palatul Victoria.
 De Ziua Națională a României, cei care doresc să viziteze sediul Guvernului vor avea acces pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul orar 11.00 – 16.00 să poată vizita Sala Muntenia (unde se desfășoară ședinţele Guvernului), Sala Dobrogea, Sala Transilvania (unde sunt organizate ceremoniile oficiale), Sala Moldova (unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini), precum și Centrul de presă.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu