Polițiștii s-au întâlnit cu preșcolarii, în cadrul campaniei ”Vara împreună, în siguranță”

0
317

Având în vedere faptul că ,,prichindeii’’ reprezintă categoria cea mai vulnerabilă, ieri, 1 august, polițiștii de la Biroul Siguranța Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au continuat activitățile în cadrul campaniei ,,Vara împreună, în siguranță’’. Întâlnirea cu preșcolarii din cadrul proiectului ,,Grădinița de vară’’ a avut loc  la Grădinița cu Program Prelungit numărul 2 din municipiul Focșani la care s-au alăturat aproximativ 70 de preșcolari de la Grădinițele 1, 2, 7, 8, 13, 16, 17, 18 și 23 din municipiul Focșani.

Copiilor le-au fost prezentate pe înțelesul lor teme pe linia prevenirii victimizării și siguranței rutiere. Polițiștii de la Siguranță Școlară le-au răspuns la întrebări și le-au ascultat poveștile fabuloase privind întâmplări din copilăria lor minunată. În cadrul activității au fost făcute conexiuni între povești și viața reală privind consecințele neascultării de părinți sau cadrele didactice, de însoțirea unor persoane necunoscute, de folosirea violenței și grija bunurilor personale. Activitățile în cadrul campaniei vor continua pe toată perioada vacanței. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentS-a reluat circulația vehiculelor pe podul provizoriu de la Vadu Roșca
Articolul următorAproape 800 de localități din țară primesc apă restricționat. Vrancea, pe lista județelor problemă ca urmare a secetei prelungite