duminică, iunie 23, 2024
AcasăComuna meaDUMBRAVENIPolițiștii au deschis dosar penal braconaj, uz de armă fără drept și...

Polițiștii au deschis dosar penal braconaj, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor

În cursul zilei de 4 Ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Dumbrăveni, un autovehicul în interiorul căruia se aflau două persoane de sex masculin, care ar fi practicat activități de vânătoare ilegal. La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Secției 2 Poliției Rurală Gugești, ocazie cu care au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 42 ani, deținător legal de arme de vânătoare.

Totodată, a fost identificată o armă de vânătoare și două tuburi cartuș, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Echipa operativă s-a deplasat în fondul cinegetic Sihlea, gestionat de către AJVPS Vrancea, unde a identificat cadavrele a două animale sălbatice din specia căprior. Bărbatul de 42 ani nu a deținut autorizație de vânătoare emisă de gestionarul fondului cinegetic pe raza căruia a fost depistat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu