PNL și-a validat candidații la funcțiile principale din administrația locală: președinte de consiliu județean și primar de municipiu reședință de județ

0
1164

Astăzi, în cadrul unei ședințe a conducerii naționale a PNL, s-au validat, în mod oficial, candidații partidului pentru cele mai importante funcții din administrația publică locală: președinte de consiliu județean și primar de municipiu reședință de județ. Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că s-au stabilit candidații respectivi în aproape toate județele. Au mai rămas câteva nelămuriri în județele Bihor, Giurgiu, Brăila precum și la sectoarele Capitalei.

Cum se știa deja, PNL Vrancea va merge în alegerile locale din 27 septembrie cu cei doi parlamentari ai filialei județene: senatorul Cătălin Toma, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, și deputatul Ion Ștefan, candidat pentru postul de primar al municipiului Focșani. Nu se știe, deocamdată, cum va funcționa/ dacă va funcționa o alianță locală a forțelor non-PSD din Vrancea.