PNL și-a fixat targhetul la alegerile pentru Parlamentul European. Doi vrânceni se află printre candidați

0

Liberalii vrânceni sunt mulțumiți de modul cum vor fi reprezentați la alegerile pentru Parlamentul European, din data de 26 mai. Filiala Vrancea a reușit să impună pe lista finală doi candidați tineri, pe Ana Maria Dimitriu și Ciprian Epure. Chiar dacă cei doi nu sunt plasați pe locuri eligibile, șeful liberalilor vrânceni spune că nu este puțin lucru ca două nume din primele 20 să provină din județ.

“Această listă are șansa să fie o listă câștigătoare și prin faptul că pe această listă sunt oameni care au confirmat, confirmă și vor confirma în viața publică, în viața administrativă, în viața profesională și în tot ceea ce înseamnă România. Ea este deschisă de Rareș Bogdan, un om care și-a dedicat profesia în ceea privește declararea și prezentarea realității din teren, este un luptător și va putea face presiunilor și minciunilor din partea adversarilor”, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea,  cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a menționat că PNL și-a propus un targhet îndrăzneț, de a obține la europarlamentare peste 1,5 milioane de voturi, acesta precizând că la acest moment PNL a depășit PSD în voința electoratului român, conform ultimelor sondaje.

În conferința de presă au fost prezentați și cei doi candidați vrânceni la alegerile pentru Parlamentul European.

“Vrancea face cinste prin faptul că are doi candidați prezenți în primele 20 de locuri. Pot spune că mă simt onorată și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din organizația PNL Vrancea, cât și colegilor de la nivel central, care ne-au dat încrederea pentru a fi în primii 20 din listă. Din 2016, de când sunt consilier local, cred că lupta împotriva PSD am dus-o cu succes până în prezent și nu vreau să dezamăgesc pe nimeni și în continuare am să fac același lucru. Este timpul Vrancei să scăpăm de caracatița PSD”, a spus consilierul local Ana Maria Dimitriu, care se află pe locul 15 pe lista PNL la alegerile din 26 mai.

“Mă bucură că Vrancea, la nivelul listei PNL, este foarte bine reprezentată. Asta ne confirmă faptul că facem parte dintr-o organizație care contează. Personal, proiectele mele de candidatură voi avea grijă să ajungă la europarlamentarii ce vor intra în mandat după 26 mai, pentru că ducem lipsă de foarte multe și orice sprijin, orice proiect de la nivelul Uniunii Europene care să influențeze foarte mult și România este necesar. Mă interesează digitalizarea, servicii publice digitale, un proiect de infrastructură mare pe Dunăre”, a menționat și Ciprian Epure, care este poziționat pe locul 20 în listă.