PNL Focșani cere Primăriei să reabiliteze zona Longinescu

0
388

Aleșii locali liberali solicită Primăriei Focșani să înceapă demersurile pentru reabilitarea zonei Longinescu din municipiu, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Focșani.

Focșănenii de pe Longinescu, în real pericol. Primăria Focșani trebuie să intervină.
Consilierii locali ai Partidului Național Liberal Filiala Vrancea solicită administrației PSD să ia în calcul o serie de investiții în zona Longinescu din Focșani, în spatele blocurilor, vizavi de căile ferate, acolo unde nu s-a investit un leu de mai bine de 20 de ani.
Primăria Focșani ar trebui să pornească o serie de consultări cu SN CFR pentru a găsi căi comune de rezolvare a problemelor legate de infrastructura dezastruoasă din zona blocurilor de pe Longinescu, la limita cu căile ferate.
buzoiDan Buzoi, liderul de grup al consilierilor PNL din Consiliul Local Focșani, a precizat că este de dorit cel puțin o igienizare și cosmetizare a zonei. ”Putem înțelege că sunt probleme legate de fonduri, de proceduri care pot implica licitații și alte chestiuni de ordin administrativ, iar asta poate prelungi termenele în care s-ar putea interveni. Ce nu înțelegem noi, consilierii liberali, este faptul că Primăria Focșani nu a igienizat și cosmetizat zona din spatele blocurilor de pe Longinescu de foarte mulți ani”.
La rândul ei, Alina Drumea, consilier local PNL, a adăugat: ”Există sute de a-drumea-alina-pnlpersoane care primesc ajutor social și care nu sunt puse la treabă, iar mizeria este la ea acasă. Copiii care locuiesc pe Longinescu nu pot ieși în spatele blocurilor pentru că gunoaiele, bălăriile și betoanele, plus câinii vagabonzi, reprezintă un real pericol pentru ei, dar și pentru părinții lor. Nu există spații de joacă amenajate, iar iluminatul public lasă de dorit”.
În concluzie, focșănenii de pe Longinescu au nevoie de respect din partea administrației locale și asta nu doar prin vorbe, ci și, concret, prin investiții.
Departament Comunicare PNL Focșani