Persoanele care au furat haine din „Garderoba Socială”, date pe mâna poliției

0
593

În cursul zilei de luni, o tânără din Focșani a postat pe Facebook mai multe fotografii în care mai multe persoane de etnie romă erau surprinse furând hainele puse în containerele montate săptămâna trecută de Primăria Focșani, în cadrul proiectului Garderoba Socială.

După apariția acestor fotografii, primarul municipiului Focșani a reacționat și a spus că persoanele respective au fost date pe mâna poliției.

winner-plus„Față de cele întâmplate, anunțăm în mod public că am sesizat deja organele abilitate pentru a fi luate toate măsurile legale, astfel încât cei vinovați să fie trași la răspundere. Totodată, apelăm și pe această cale la spiritul civic al cetățenilor din Municipiul Focșani, de la care așteptăm, atunci când observă orice faptă reprobabilă, să anunțe IMEDIAT Poliția la 112 sau Poliția Locală la 0237.215005. Pentru că doar astfel vom contribui la eficientizarea maximă a activității celor două instituții care asigură ordinea și liniștea publică în oraș. Trebuie să fim constienți că Focșaniul este casa noastră și că în această casă avem cu toții atât drepturi cât și obligații. Iar cei ce cred că au doar drepturi, trebuie să învețe (o dată pentru totdeauna!) că vor suporta consecințele acțiunilor lor antisociale ori de câte ori vor încălca legile pe care noi, ceilalți, le respectăm zi de zi”, a precizat primarul Cristi Misăilă.

 


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPericol pentru focșăneni din cauza vântului puternic
Articolul următorKlaus Iohannis nu lămurește problema desemnării viitorului premier