Patru drumuri naţionale din Vrancea, închise circulaţiei rutiere la ora 7.00 din cauza viscolului

0

Vrancea se află de marţi seara, de la ora 23.00, sub avertizare de Cod Portocaliu de viscol. Acesta şi-a făcut simțită prezența din plin azi noapte, în sudul județului, astfel că azi dimineață, la ora 7.00, erau închise în județ patru drumuri naționale

Este vorba despre DN 23 tronsonul Năneşti – Măicăneşti – limita jud. BR; DN 23A tronsonul Gologanu – Ciorăşti; DN 23B tronsonul Măicăneşti – Ciorăşti, DN 2N tronsonul Bogza – Dumbrăveni.

„Având în vedere atentionarile de vreme rea emise de meteorologi, recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum în zonele afectate. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto”, recomandă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.