Oficial: Galele Teatrale Focșănene se amână pentru luna mai

0
1826
Toți spectatorii care păstrează biletele cumpărate pentru aceste gale vor primi BONUS un v0ucher de reducere pentru STAGIUNEA de Toamnă!
Credeți că este suficientă munca de aproximativ trei luni pentru construcția unui eveniment ce ”înseamnă” …10 seri de spectacol, credeți că este suficientă credința unei echipe care lucrează SERIOS la un EVENIMENT ce bucură de peste două decenii pe foarte mulți iubitori de teatru din județul nostru, s-ar părea că NU-I SUFICIENT! Este nevoie și de o conjunctură favorabilă, dar iată ca anul acesta ”MOLIMA” a reușit să tulbure o întreagă planetă! Noi nu capitulăm și vom încerca să păstrăm același ton optimist de până acum (în ciuda unor interpelări ce n-au simțit unda de umor) și vă propunem un armistițiu…până în luna MAI 2020, atunci când GALELE TEATRALE 2020 vor avea loc. Nu vor fi modificări de repertoriu, doar unele date vor fi modificate și comunicate la timp. Dacă doriți să susțineți prin îngăduința dvs. existența acestui eveniment drag tuturor iubitorilor de teatru, nu rămâne decât ”să aveți puțintică răbdare” și TOTUL VA FI BINE! Această măsură de oprire până pe data de 31 martie a oricăror activități în sala de spectacole a teatrului vine în sprijinul eforturilor de combatere, ÎN PRIMUL RÂND, A PANICII și apoi acestui VIRUS!
Vă cerem scuze pentru această veste și vă asigurăm că nu vom CAPITULA când este vorba de publicul nostru! Cu plecăciune! (Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia” Focșani)