Oficial: focșăneanca suspectă de coronavirus, internată la Boli Infecțioase. Se așteaptă rezultatul analizelor, trimise la Iași

0
926

La nivelul județului Vrancea, situația persoanelor care au călătorit în zonele de risc este următoarea: 268 persoane cu recomandarea de izolare la domiciliu 14 zile, fără simptomatologie specifică. Aceste persoane vor fi monitorizate zilnic de către medici epidemiologi. Nu sunt persoane aflate în carantină în spațiile special amenajate.

O persoană aflată în izolare la domiciliu din data de 29.02.2020, azi, 10.03.2020, apelează serviciul 112, acuzând febră 39. Sub îndrumarea medicului epidemiolog al DSP Vrancea, pacienta a fost preluată de un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu ambulanța de transport persoane și victime multiple (ATPVM) și transportată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, unde este internată în spațiul special amenajat. A fost consultată de medicul infecționist, au fost recoltate probe pentru COVID-19, care au fost trimise la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Pacienta va rămâne internată sub tratament specific. (sursa: DSP Vrancea)